Думки потрібно кудись дівати, а то вони мають властивість або втікати від тебе, або засідати і окопуватись в голові так міцно що й не дістанеш. Прийшов до висновку що блог це як кафе для думок, де вони можуть спокійно відпочити від господаря а він від них. А потім з радісю і усмішкою зустрітись на зписаних замітками сторінках.

пʼятниця, 20 вересня 2013 р.

Чи може бути спілкування з коханою людиною безглуздим?

Чи може бути спілкування з коханою людиною безглуздим?
Чи може бути спілкування з коханою людиною безглуздим?

Хочу почути вашу думку на таке питання, а то сам ніколи не задумувався над цим.....

Я говорю про на першу думку буденні розмови. розмови які ми ведемо кожного дня, або не кожного, якщо бачимось з нею чи ним лише інколи.
Кажуть очікування... щось зайшов я не туди), повернемось до думки))).

Спілкування про будь що - погода, новини, як пройшов день, що нового сталось, розповіді, жарти, серйозні розмови... страхи, очікування, переживання, радість, любов, кохання... та й зрештою саме життя таке багатогранне й різноманітне).

правда банальні розмови які на першу думку, чи при глубокому вивченні науковців - по висновках займають лише час і простір нашого мозку))).
правда?


на мою думку ні)
НА МОЮ...
за інших сказати нічого не можу ;)


підчас таких розмов ти розумієш декілька речей.
проаналізую їх для науковців, якщо звісно вони будуть читати такі дурниці))) :

1) наприклад ви говорите по телефону - якщо правильно налаштувати і вибрати правильний стартовий пакет і акцію, то від розмови з коханою людиною ви можете дістати не лише задоволення, а й гроші на рахунок Х))))). ЖАРТ ;)
а тепер серйозно:

1) від розмови з коханою людиною, навіть банальної ти дійсно отримуєш задоволення і якусь незрозумілу радість. я не можу її пояснити. Може це просто хімія в мозку, а може щось більше ;). треба над цим буде задуматись)))...
2) підчас таких розмов ти приймаєш, хоч і не на пряму, але всетаки приймаєш участь в житті коханої людини. Переживаєш разом з нею може це банально сказано - її радість і горе. Уявляєш усмішку на її лиці, і самому в серці теплішає.
Хімія - ніііііііі), це не хімія в мозку.
3) таке спілкування як наркотик), спробуйте не спілкуватись тиждень два ;)...
4) не знаю як у вас, а в мене... таке спілкування викликає відчуття потрібностіі те що тебе ще люблять... незнаю.... ;)...
5) а ще цей солодкий голос, який хочеться чути завжди...
5) Загляніть в себе і допишіть самі....



Мамо - я розмовоголік)
Дійшов такого висновку.
Розпочинаю невідклдне лікування ;)
Може хтось підкаже адрес хорошого лікаря. Кульпарківська 95 не обговорюється )))...

А тепер коли наступного разу вона чи він буде підсідати вам на вуха безглуздимирозмовами, зупиніться на мить і подумайте - можливо вас просто люблять.....


питання закрите)
крапка 2009-06-24 02:47:27

Немає коментарів:

Дописати коментар