Думки потрібно кудись дівати, а то вони мають властивість або втікати від тебе, або засідати і окопуватись в голові так міцно що й не дістанеш. Прийшов до висновку що блог це як кафе для думок, де вони можуть спокійно відпочити від господаря а він від них. А потім з радісю і усмішкою зустрітись на зписаних замітками сторінках.

пʼятниця, 20 вересня 2013 р.

Дощ

Дощ

Кап кап... капає дощ по дахівках балконів і тротуару напів сонних вулиць... Чомусь саме дощ навіює спогади, даруючи безмежну плутанину думок у голові :)
Незнаю як Ви, а я завжди любив, та й люблю куди ж без цього просто вийти на балкон, сісти з краю відчиненого вікна з кружкою гарячої запашної кави і слухати як стукотить дощ по дахівці балкону... З кожною краплиною, яка падає з неба на землю, з неймовірною швидкістю у твоїй голові пропливають спогади, різні відчуття, настрої, думки... Дощ допомагає розібратись чи забути... Він ніби змиває увесь бруд і втому важкого дня. Поєднуючись з теплом чашки, дарує відчуття тепла і захисту, вказуючи що усе що назбиралось і наболіло, у се це пройде, загоїться, зникне.
Інтересно інколи думати що от в такі моменти десь хтось теж сидить біля вікна з гарячою кружкою чаю чи кави і вдивляючись у цей неймовірний небесний водоспад обдумує щось своє, сподівається і мріє :). Це все дарує якісь неймовірні відчуття затишку і підтримки - ти не один.

Люблю гуляти під дощем,з парасолею чи без. Стукотіння дощу по парасолі - ніби дощ стукає у закриту душу, кажучи "чого такий сумний? :)", "усе буде добре :)"...
Люблю гуляти під дощем з кимось :), тоді розмови найбільш відверті і щирі...
Люблю бачити відображення старовинного міста у дзеркалах калюж. Бруківка, яка виблискує сяйвом зірок і ліхтарів... Даруючи вечору, вулицям, перехожим і усьому місту якусь своєрідну нікому докінця не зрозуміло магію... Магію життя.
Люблю краплини після дощу на гілках дерев і кущів... Ніби водяні бруньки вони виблискують на вранішньому сонці усіми кольорами райдуги... Відбиваючи і віддзеркалюючи у кожній краплинці якусь свою неповторну частинку історії.
Люблю бачити перехожих, які намагаються обійти калюжі утворені щойно випавшим дощем, ступаючі так обережно повз них... І дітей які не проминають жодної калюжі))).
Люблю запах трави після дощу...
Ще більше люблю затишок дому, прийшовши промокшим до нитки, через те що знову зранку забув парасольку).

Люблю дощ...
2012-03-11 08:18:19

Немає коментарів:

Дописати коментар