Думки потрібно кудись дівати, а то вони мають властивість або втікати від тебе, або засідати і окопуватись в голові так міцно що й не дістанеш. Прийшов до висновку що блог це як кафе для думок, де вони можуть спокійно відпочити від господаря а він від них. А потім з радісю і усмішкою зустрітись на зписаних замітками сторінках.

пʼятниця, 20 вересня 2013 р.

Прасування й арифметика :)

Прасування й арифметика :)

Хм... навіяно сьогоднішними думками та й не лише сьогоднішніми :)
Як все встав зранку помився, зробив собі смачнючого чорного чаю і сів на кухні жувати бутерброд). Почав помалу збиратись на роботу. І як завжди розкрив прасувальну дошку і почав прасувати майку - збочення скажете ви, мої батьки теж так думають - навіщо прасувати те, що під сорочкою чи кофтою ітак ніхто не побачить).
В очікуванні нового нападу - "навіщо ти знову її прасуєш", почав роздумувати над цією ситуацією....
хм....
А проведіть аналогію з людьми - невже вам було б приємно бути гарним і пухнастим з зовні, а в душі - гнилою і просто ніякою людиною - всеодно ж всі побачуть лише те м'яке і пухнасте ;)... Багато є таких людей які доведені чи самі себе довели до руйнації в середині, чому стільки в світі самогубць, які з зовні успішні і вроді щасливі люди.... Нікому, практично ж нікому не видно що шкребе з середини і як там.... у кожного ж так?
Нікому ж досконально не відомо що у нас там, навіть якщо самі захочемо розкритись, показати справжнього чи справжню себе - інша людина це інший світ, трішки більше менше схожий на наш, і не завжди та й взагалі вона ніколи не може досконально зрозуміти нас.... Та й чи треба....
Так щось я за далеко забіг). А тепер проведем аналогію з цією майкою що я прасував - невже якщо людина починає занедбувати вродіби таку просту річ, як оце прасування - призвичаюючись до того "а навіщо, ітак того ніхто не побачить", невже ви не думаєте що з чатом таке саме не перейде на щось інше, більш важливе. Вашу душу, почуття, настрій, і так можна продовжувати доволі довго - узагальнемо це все нашим внутрішнім світом - це теж те що ніхто не бачить. Невже ви не думаєте, що це нехтування не перейде і на нього, не почне гноїти і ятрити наз з середини - цей внутрішній занепад, якого не видно, з зовні ми ж як завжди наділи чисту маску і гарні і пухнасті :).
все у світі починається з малого ;)
як вам така логіка?

P.S: майку я надиво сьогодні спокійно допрасував - ніяких питань не було. Всі ніби відчули про що я того разу думав, і яка б на це була відповідь...

2009-06-22 10:31:55

Немає коментарів:

Дописати коментар