Думки потрібно кудись дівати, а то вони мають властивість або втікати від тебе, або засідати і окопуватись в голові так міцно що й не дістанеш. Прийшов до висновку що блог це як кафе для думок, де вони можуть спокійно відпочити від господаря а він від них. А потім з радісю і усмішкою зустрітись на зписаних замітками сторінках.

пʼятниця, 20 вересня 2013 р.

Вікна двері і 43 неприємності :)

Вікна двері і 43 неприємності :)


якби ви мали ключ від усіх загадок в світі, якою б була перша загадка яку б ви відкрили?
якби ви знали що ваша уява творить дива, якою б була перша річ яку б ви уявили?

уява завжди працювала в мене добре. ховаючись від зовнішнього світу я завжди міг видумати собі інший - кращий, смішніший, чи просто інший, або просто трішки прикрасити собі цей :)

наприклад сидячи на риболовлі, коли мені ставало нудно чи просто хотілось чогось нового я прижмурював очі підставляючи лице під приємне тепле проміння сонця і починав фантазувати.
ось я дивлюсь на чисту і рівнесеньку як срібне дзеркало поверхню води, на якій погойдуючись пливе мій червоний поплавець. починає легенько клювати, все сильніше сильніше сильніше.... він зникає у колах під водоюі, ось з глибини виринає дивлячись намене величезна паща здоровезної як цілий корабель рибини, яка ковтаючи приманку рве волосінь і блиснувши на прощання лускою на хвості - ніби прощаючись зі мною і дякуючи за таку легку здобич, поринає у глибини бездонного мов найглибше море ставка розміром у метрів 10 :).
або як уявляв як зачіпився за щось гачком - витягую а то пробка, та сама що була заткана у дно озера і стримувала у ньому воду), бачу як вирує вода спускаючись у прірву - ніби спускається величезна ванна :))).

або прогулюючись у гарний спекотний день, дивлячись на хмари - враз уявляв що сиджу на одній із них дивлячись у низ на місто - таке далеке і прекрасне.
Невже не вишукана втеча від усього поганого ;)


Завжди, як би не було гидко чи неприємно можна знайти хоч краплинку хорошого і розвинути його у цілий нестримний букет.... підняти настрій, змусити себе забути про сум і просто розумно й виважено зважити всі за і проти перед тим як прийняти якесь рішення чи зробити якийсь важливий крок....

Хм.... а як смішно уявити собі рогатого шефа, коли він на тебе напосідає з претензіями. що ти ніхто і робиш все не правильно - уявляєш собі таке і весь його пресинг ніби зникає), ти можеш говорити просто і виважено не зважаючи на негативні емоції і страх - він пропав). спробуйте - помагає))).

А напад депресії, коли тобі погано як ніколи – можна завжди уявити, подумати про щось хороше...
Або уявити як твоя дипресія немов невиданна сила руйнує все навколо тебе... перетворює будівлі, дерева, все у порох... який розносить вітер....
Побачите після цього, вса агресія ніби витікає з вас, залишаючи чистим розум... дає вам можливість знову тверезо думати і не натворити дурниць.
І депресія поступово почне зникати.... ;)

Просто пройтись по місту і пошукати щось хороше у даній ситуації... заспокоївшись, завжди можна найти вихід, як би погано не було....
2009-07-05 06:30:10

Немає коментарів:

Дописати коментар