Думки потрібно кудись дівати, а то вони мають властивість або втікати від тебе, або засідати і окопуватись в голові так міцно що й не дістанеш. Прийшов до висновку що блог це як кафе для думок, де вони можуть спокійно відпочити від господаря а він від них. А потім з радісю і усмішкою зустрітись на зписаних замітками сторінках.

середу, 5 серпня 2015 р.

Фестиваль мрії

Давно не писав сюди. Дивно що мене заставляють писати якісь категорично протилежні емоції. Коли все або дуже добре, або погано. Хоча вже пройшло пару днів можна усе переосмислити якось інакше і з іншої точки зору.
Так от… Прогриміла ще одна Тустань. Особисто для мене вона пройшла тижнями підготовки, а потім миттю різних заплутаних почуттів і відчуттів, які сплелись як купа різних ниток які то не пасують одна одній, то утворюють чудовий візерунок :). Якось так дивно як в такому маленькому проміжку часу може сплестись стільки різних емоцій. Було часом дуже сумно й страшно і за секунди так весело, і приємно. Дивно це все…
Не знаю чому я кожного разу берусь за організацію цих доїздів. Чи то просто не можу сказати «ні», чи ще чомусь. Діло тут точно не у грошах))). Для себе я визначив що це шанс просто зробити для людей щось добре. Можливо й незначне, але все ж таки добре. Навіть така незначна річ як просто вчасно доїхати і поїхати додому, чи отримати відповіді на свої запитання і заспокоїти свої страхи, вона таки чогось вартує. Чи не так?. Принаймі я у це щиро вірю і нехай воно так і буде, хоча б для мене :).
Але ви б знали скількох нервів це все часом вартує :). Особливо коли тебе підводять люди яким щиро віриш. Чому я просто не можу не вірити людям? Кожного разу кажу собі що треба навчитись казати «ні». І знову все з початку. Спотикаюсь, падаю, піднімаюсь, витираю бруд з обличчя і йду далі. Як же дивно це все… Дуже шкодую лиш за одне – що підвів чотирьох хороших людей. Хоча й знаю що зробив усе можливе на той момент. Шкодую що довірився людині коли холодно потрібно було сказати «ні», хоча й відчував що все закінчиться погано.
Знаєте за ті останні три роки організації все таки чогось навчився. Як не дивно дисципліна і холодний розум дуже часто виручають навіть з найскладніших ситуацій. Але нажаль не завжди. Інколи емоції і внутрішні страхи таки затуманюють думки ховаючи такий очевидний і простий вихід з любої складної ситуації…
Хоча, щоб я не писав вище і як би складно усе не було. Знаходяться кожного разу люди заради яких хочеться тим усім займатись. Ті усміхнені і щасливі обличчя друзів, людей яким ти просто хоч чимось допоміг чи просто своєю усмішкою/ділом покращив настрій воно все варте цих недоспаних ночей і купи нервів. Справді варте…
А ці посиденьки біля вогню у колі друзів, старих знайомих уже до кісток, чи щойно знайдених… Я б ні на що не проміняв. Чесно)).

Сиджу пишу і затираю в душі погані емоції залишаючи місце чомусь хорошому. Чесно щиро люблю вас усіх мої друзі :). Дуже приємно було всіх знову побачити!

2 коментарі:

  1. Як кажуть розумні люди, треба робити те, що любиш. Бо саме так людина стає щасливою. Й інших робить щасливими.

    Шкода, що ніяк не можу добратися на ті імпрези, які ви разом із іншими реконструкторами влаштовуєте. Але дивлюся світлини (у Фейсбуці "Чорна Галич" виставила) - і се прекрасно! Стільки світлих і щирих облич! І це все дякуючи і Тобі, Юро)

    А ми, напевно, заїдемо на Тустань вже наприкінці цього місяця. Коли там майже немає людей, Тустань по-своєму красива.

    ВідповістиВидалити
  2. Так, ти права. Коли робиш те що любиш то й виходить воно якось легко і від душі :). Я давно зрозумів одне - якщо полюбити те чим займаєшся, чи просто ставитись до роботи з позитивом - то це вже й не робота і робиться усе набагато легше. Щоправда не завжди вдається подолати себе і ставитись до якоїсь справи саме так)).

    Коли там нема людей то зовсім інша атмосфера місця. Можливо й навіть краща ніж у фестивальні дні, а можливо просто по своєму добра і інша :).
    Гарно вам зїздити і побільше хороших вражень ;).

    ВідповістиВидалити